AirPort taxi

Taxidiensten naar de diverse vliegvelden in Nederland, België en Duitsland, en vakantie- en crewingdiensten naar cruiseterminals in de binnen- en zeehavens.

Thuis opgehaald worden en voor de deur van de vertrekhal afgezet worden. Dat is nog eens een onbezorgde start van uw zakenreis of vakantie! Reserveer alvast online of bel ons om de mogelijkheden te bespreken.

De onderstaande tarieven gelden bij vertrek vanuit de Hoeksche Waard, per rit, ongeacht het aantal reizigers.

We halen u op het opgegeven adres op en brengen u naar Schiphol, Rotterdam The Hague Airport, Eindhoven Airport, Düsseldorf Airport, Antwerpen Airport of Brussel Airport. Bij het reserveren geeft u vast de gegevens door van uw terugreis. U belt voor de zekerheid even als u de koffers heeft opgehaald. Wij zijn dan al vlakbij en halen u op de afgesproken plaats.

Wij streven ernaar om u uiterlijk 60 tot 75 minuten na landingstijd op te halen. Heeft u geen bagage, geef dit dan even aan, dan zorgen we dat we er eerder zijn. Als uw vlucht vertraging heeft, houden wij daar rekening mee.

Krijgt u om welke reden dan ook een ander vluchtnummer, meld dit dan alstublieft tijdig bij ons.

Wachttijd

Eventuele extra wachttijd omdat bijvoorbeeld bagage zoek is, brengen we extra in rekening. Boven de 75 minuten berekenen we € 0,75 extra per minuut (€ 45,- per uur).

Kinderzitjes

Speciale stoeltjes of stoelverhogers voor kleine kinderen hebben wij niet in onze taxi’s. Hiervoor moet u zelf zorgen. Wij kunnen het stoeltje of de stoelverhoger voor u in bewaring nemen (eigen risico) tijdens uw reis, dan zetten we deze weer in de taxi als we u ophalen.

AirPort taxi tarieven*

  • Schiphol € 150,-
  • Rotterdam The Hague Airport € 80,- tot € 85,-
  • Eindhoven Airport € 185,-
  • Düsseldorf Airport € 265,-
  • Antwerpen Airport € 180,-
  • Brussel Airport € 220,-

* Prijzen per enkele rit, onder voorbehoud

  • Bij vertrek vanuit de Hoeksche Waard
  • 1 t/m 4 personen (afhankelijk van de bagage)

We kunnen u of uw gasten natuurlijk ook in de aankomsthal ophalen. Wij zijn dan eerder op het vliegveld en staan met een naambordje bij de aankomsthal. Voor deze extra service rekenen we € 55,- inclusief 30 minuten wachten en parkeren.